Vad-listan

osterlen (3 av 26)

Här kommer en frågelista som jag lånat ifrån Underbara Claras blogg. Detta är del 1.

Vad stressar dig? Surriga miljöer, att ha mycket på gång, att vara sen, att göra sånt jag egentligen inte vill.

Vad ska du göra ikväll? Fixa hemma, plocka ihop grejer, ta det lugnt, se klart en film. Kanske ta ett dopp om det blir varmt.

Vad är svårt? Att finna balansen i livet. Att kunna göra det en vill, samtidigt få tid till återhämtning. Veta ens begränsningar.

Vad är lätt? Att bara köra på. Ta på sig för mycket, glömma bort sig själv.

Vad blir det för middag idag? Det vet jag aldrig förrän det är dags, vi planerar inte middagar det blir vad som finns att tillgå just då.

Vad vill du göra mer? Följa mitt hjärta. Lita på att det leder mig rätt. Spendera mer tid ute i naturen, vandra, meditera, skala bort onödigheter.

Vad går du igång på? Hur jag ska kunna leva det liv jag strävar efter. Vilka vägar jag måste ta, vilka beslut som måste genomföras. Orättvisor, människor som behandlas illa.

Vad gråter du av? Djur som far illa, dör. Människors livsöden kärlek sorg och lycka.

 Vad gjorde dig arg senast? Att höra om alla våldtäkter på festivaler. Känner mig så frustrerad, att män tar sig sådana friheter. Det är inget nytt men nu uppdagas allt och kommer upp till ytan. Det går inte att blunda längre.

Vad åt du senast? Avslutade nyss min frukost som bestod av overnight-bovetekross som stått i havremjölk, med rostade solros,- och sesamfrön. Till det två koppar kaffe och en hårdbrödmacka med sista skivorna ost på. Skåp och kyl gapar tomt eftersom vi är mitt i en flytt.

Vad är fånigt? Politiska debatter. Orkar inte höra på pajkastningen. Ingen säger något vettigt – so what is the point??

 Vad är gott? Allt som går att skörda just nu, bär, grönsaker, örtkryddor. Jag känner mig så rik!

 

Välkommen att lämna ett ord eller två