May bring spring and sunshine

IMG_2820

IMG_2789 IMG_2792

IMG_2815 IMG_2837

IMG_2821 IMG_2820

IMG_2798 IMG_2800

IMG_2807 IMG_2802

IMG_2796 IMG_2795

IMG_2810 IMG_2834

IMG_2812 IMG_2829

IMG_2826

 

Hoppsan! och dagarna travar iväg. Fullt upp med planering och plantering. Sortering och implementering. Haft soliga frukostar med Frida, iklädd leopardtights och orangevitmönstrad sextiotals morgonrock. Lagat god mat: Fransk galette – bovetepannkakor fylld med brieost, nässlor och ägg. Efterrättsgaletten fyllde vi med ekologisk choklad flamberad med cointreau. Snabba frukostfrallor på bovete och havre, som även fungerar som hamburgerbröd. Vegansk hamburgare från Anamma med ärtpesto och sallad på bland annat maskrosblad och kirskål.

Jag har unnat mig ett par nya snabba skor! Mitt tidigare problematiska onda knä verkar ha läkt och jag kan börja jogga igen, känns så befriande. Och jag har jobbat. Efter månader av jobbletande började jag tröttna och känna att det får räcka. Hur många varianter på mig själv kan jag författa? Hur många obesvarade ansökningar ska jag vänta på? Nej så jag tänkte om. Skit i heltidsjobb. Det är snart sommar, till hösten händer något annat. Så jag hoppar in på mitt gamla jobb som personlig assistent. Det passar mig bra just nu. Slipper tänka på att prestera, leverera, lära känna massa nya människor. Det tar inte upp min lediga tid, lämnar tankeverksamheten ifred. Och just nu med det som komma skall behöver jag ro, ro till att planera, sortera och implementera. Och ha roligt, njuta och leva i harmoni tillsammans med kärleken.

1 Comment

  1. marianne lundgren says: Svara

    Fina bilder! Kul att du hittat både jobb och är inspirerad inför framtidens planer. Det är jobbigt att inte ha ett jobb men det är bättre att invänta att jobbet känns rätt än att gå till ett jobb som man känner är fel och ger olust. Jag är ledig nu, tackade för mig efter en vecka på det jobb som jag erbjöds. Väntar besked idag om det finns nåt annat jobb eller ej. Jag har haft fullt upp med gräs och ogräs, målning av altaner. Tur att jag fick lära mig hur man gör av Esbjörn! Det kommer at byggas en fast ramp i trä på framsidan och en del av staketet ska rivas. En inne rullstol och en stå lyft har beställts så att vi kan flytta över Esbjörn och slippa uterullstolen inomhus. Ser fram emot att få träffa er i sommar.

Välkommen att lämna ett ord eller två